Vintilă și Puchea țin Blejoiul în „joc de glezne”. Cât se mai gândesc dacă să vină sau nu, s-a făcut și vizita medicală

Dragos Trestioreanu -

Vintilă și Puchea țin Blejoiul în „joc de glezne”. Cât se mai gândesc dacă să vină sau nu, s-a făcut și vizita medicală

Imediat după ce pe www.fcpetrolul.ro s-a postat lista cu cei cinci jucători care au primit, de la conducerea clubului găzarilor, acordul de transfer, pentru a trata cu alte echipe, liderul ierarhiei turului ediției 2017-2018 a Ligii A Prahova, CS Blejoi, prin team managerul Paul Mâinea, le-a făcut oferte lui Alexandru Puchea și Adrian Vintilă. Așa cum am mai scris, ambii fotbaliști au cerut un timp de gândire, până la a da un răspuns ferm. Deși au trecut destule zile de-atunci, Vintilă și Puchea țin Blejoiul în „joc de glezne”.

Cel din urmă pare mai aproape de fosta lui echipă, Petrolistul Boldești, și nu s-a arătat astfel prea încântat de atacarea promovării în Liga a III-a, alături de echipa antrenată de Răzvan Vlad și Emil Coșieru. În schimb, cel dintâi a anunțat că se gândește mai mult la o ofertă primită de la o actuală divizionară C dintr-un județ apropiat și – mulțumind pentru solicitarea oficialului de la CS Blejoi – a cerut o prelungire a timpului de gândire pentru a da un răspuns. Situație în care, ar părea mai greu de crezut că ei vor mai ajunge la campioana de toamnă a Prahovei.

Până a se mai decide cei doi, dacă își vor mai da acordul să meargă la Blejoi au ba, Irinel Dumitru și coechipierii săi au făcut vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă, din apropierea arenei ploieștene Ilie Oană, pentru a putea trece, apoi, la treabă, fără a fi nicio problemă.

Altfel, Dragoș Gheorghe a fost anunțat miercuri, 10 ianuarie, ca fiind detașat la echipa din comuna vecină cu Ploieștiul, mijlocașul suferind de pubalgie nefiind, de altfel, prezent, la reluarea pregătirilor echipei „lupilor”. Dar, despre acest împrumut, promit o poveste amuzantă mâine, pe 11 ianuarie!

Foto: www.fcpetrolul.ro și CS Blejoi