S-a mai „crăpat” puțin „conducta de secrete” de la clubul găzarilor: Viorel Ștefan Lică și Marius Chindriș nu mai sunt la FC Petrolul. Cel dintâi pleacă pentru a doua oară de la Ploiești

Dragos Trestioreanu -

S-a mai „crăpat” puțin „conducta de secrete” de la clubul găzarilor: Viorel Ștefan Lică și Marius Chindriș nu mai sunt la FC Petrolul. Cel dintâi pleacă pentru a doua oară de la Ploiești

Dacă anunțul semnării de contracte de profesionist de către doi „puști” din academia Petrolului, junii Juan Andres Pătrașcu (18 ani) și Sebastian Andrei Guiu (16 ani), nu îl pot trece decât la capitolul „inițiative firești” în intersezon, aș zice că la clubul găzarilor „conducta de secrete” a fost atât de bine sudată încât nimic cert nu a transpirat până duminică, 5 iunie 2022. Atunci când, a apărut un anunț legat, în sfârșit, de echipa de seniori, nou-promovată în Liga 1.

Astfel, fundașul central Viorel Ștefan Lică (foto sus; 27 de ani) și mijlocașul central Marius Chindriș (foto mijloc; 31 de ani), sosiți în momente diferite la Petrolul, se despart de echipa antrenată de Nae Constantin, în cazul arădeanului fiind vorba despre a a doua oară când pleacă de la clubul găzarilor. Și nu știa, deocamdată, unde îl vor îndrepta pașii. Cât privește alte eventuale noutăți în același sens, trebuie așteptată reunirea de luni, 6 iunie, ora 19.00, de pe arena Ilie Oană, la care sunt invitați cât mai mulți suporteri ai „lupilor”.

În rest, mijlocașul central Alin Boțogan (foto jos, cu numărul 8) a făcut o figură frumoasă la echipa națională a României „U 18”, dublă învingătoare în Serbia asupra reprezentativei similare a țării gazdă, cu 2-1 și 3-0. Iar fundașul dreapta Sergiu Pîrvulescu, al cărui contract de împrumut de la Kids Tâmpa, retrogradată din Liga a III-a, expiră pe 30 iunie, continuă să se pregătească pentru „EURO”, la echipa națională „U 19”. Din același lot face parte încă un petrolist, fundașul central Adrian Nicolae, cel care a fost împrumutat însă, pentru un sezon, la CS Blejoi.

Foto: www.liga2.propsort.ro, www.controlarad.ro și www.frf.ro