Viorica Dăncilă, superoptimistă la CEx PSD Prahova: „Am stabilit drumul pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale!”

Daniel Dimache -

Viorica Dăncilă, superoptimistă la CEx PSD Prahova: „Am stabilit drumul pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale!”

Viorica Dănncilă, în calitate de preşedinte PSD, a participat duminică la Şedinţa Comitetului Executiv (CEx) PSD Prahova, împreună cu Eugen Teodorovici, preşedinte executiv şi cu secretarul general al PSD Mihai Fifor, gazdă fiind Bogdan Toader, preşedintele Organizaţiei PSD Prahova, cel care a întâmpinat-o cu un buchet impresionant de trandafiri pe şafa partidului. CEx organizaţiei judeţene include parlamentarii partidului, consilieri judeţeni, primari. 

După şedinţă, Viorica Dăncilă a declarat:

„Am discutat despre alegerile europarlamentare, despre rezultatul obţinut, am făcut o evaluare a activităţii în judeţ şi mai important am stabilit împreună drumul pe care trebuie să-l parcurgem pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. (…)

Consider că Organizaţia PSD Prahova va obţine un scor bun pentru alegerile prezidenţiale. Am mare încredere că rezultatul de la europarlamentare nu se va mai repeta. Va fi un rezultat mult mai bun. Ceea ce presupune implicarea tuturor, implicarea conducerii Organizaţiei Prahova, implicarea membrilor de partid, implicarea primarilor, care să se facă pe trei paliere, unul organizatoric, unul al proiectelor şi unul al comunicării.”