Vivi Răchită şi Andi Crângu pleacă în Dubai după şeici

Redactia -

Vivi Răchită şi Andi Crângu pleacă în Dubai după şeici

UPDATE. Mai liniştiţi după ce au aflat că s-a aprobat în şedinţa de ieri a Consiliului Local Ploieşti o rectificare de buget prin care SC FC Petrolul a primit 4 miliarde de lei vechi, Vivi Răchită şi Andi Crângu au zburat miercuri dimineaţă spre Dubai, acolo unde vor petrece revelionul.

După cum se aude, managerul general al SC FC Petrolul, Vivi Răchită (foto, în stânga), şi directorul general al clubului, Alexandru Crângu (foto, în dreapta), vor pleca  şi ei, la mijlocul săptămânii viitoare, spre Dubai, acolo unde au plănuit să petreacă Revelionul şi să scape astfel de necazuri şi de frigul de afară. Cum Răchită câştigă pe lună 10.000 de euro nu i-a fost desigur greu să-şi plătească sejurul din zona Golfului, chiar dacă salariaţii clubului pe care îl manageriază nu au fost plătiţi pe luna trecută. Asta din cauză că, deocamdată, în Consiliul Local Ploieşti nu s-a votat rectificarea de buget prin care SC FC Petrolul ar trebui să primească suma de 6 miliarde de lei vechi (circa 150.000 de euro), în vederea achitării remuneraţiillor angajaţilor, a taxelor şi impozitelor aferente acestora, preecum şi a datoriilor faţă de terţi. Din acelaşi motiv a fost amânată sine die şi inaugurarea pubului suporterilor.

Cum se anunţă o şedinţă extraordinară a CL Ploieşti pe 27 sau pe 28 decembrie 2011, în care se speră că se va da acceptul  pentru respectiva rectificare de buget, cei doi oficiali ai SC FC Petrolul pot afla, de la faţa locului, dacă răspunsul consilierilor va fi cel aşteptat sau nu. Evident, dacă nu cumva avionul lor de miercuri, 28 decembrie 2011, nu va decola înainte de votul aleşilor locali. Dacă nu va fi acceptată rectificarea, atunci ar trebui ca Răchită şi Crângu să-şi transforme mini-vacanţa din Dubai într-un sejur de lucru, pentru căutarea unor şeici potenţial viitori investitori la clubul găzarilor. Deşi aşa ceva ar fi mai aproape de utopie, decât de realitate. Altfel, de notat că plecarea în Golf a celor doi oficiali ai SC FC Petrolul nu are nicio legătură cu vizita tot acolo a medicului echipei, dr. Mircea Miu.