Vivi Răchită nu mai pierde finala Europa League

Redactia -

Vivi Răchită nu mai pierde finala Europa League

Când a aflat că echipa sa, SC FC Petrolul Ploieşti, a fost programată, de către Liga Profesionistă de Fotbal, să joace la Târgu Mureş, cu FCM, chiar în ziua desfăşurării finalei Europa League, de pe „Naţional Arena”, managerul general Vivi Răchită a simţit că i se prăvăleşte lumea în cap, el având deja bilete achiziţionate pentru a fi prezent la partida din Bucureşti. Răchită s-a plâns, în emisiunea Versus, de pe „gsptv”, că „avem o zi mai puţin de odihnă faţă de Astra, aşa cum a fost una mai puţin şi faţă de Steaua. Sunt nemulţumit şi că miercuri (n.r. – 9 mai 2012), în ziua finalei Europa League, ne-au trimis la Târgu Mureş. Vă daţi seama cât sunt de supărat, pentru că nu mai putem să ajungem să vedem live partida din capitala ţării noastre”.

Nu se ştie dacă, aflând ce a spus Răchită la televiziune, LPF a decis să facă modificări în programul dat deja publicităţii, cert fiind că, pe www.lpf.ro, s-a postat deja că Petrolul va juca, în Ardeal, joi, 10 mai, de la ora 19.00, în transmisia postului „DigiSport 1”, ci nu cu o zi mai devreme, aşa cum se anunţase iniţial! În locul acestei partide a fost devansată cea a Sportului Studenţesc Bucureşti cu Oţelul Galaţi, care va avea loc astfel miercuri, 9 mai, pe arena din „Regie”, când trebuia să debuteze partida „lupilor” cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău, adică de la 18.00.

În perspectiva confruntării din runda a XXXI-a, managerul general al găzarilor a declarat tot pentru „gsptv”: „La meciul Rapidului cu FCM Târgu Mureş va fi prima oară în viaţa mea când voi ţine cu giuleştenii”. Interesul poartă fesul, normal!