Vizită oficială a Ambasadei Ruse la Ploiești

Daniel Dimache -

Vizită oficială a Ambasadei Ruse la Ploiești

 

Municipiul Ploiești a fost, astăzi, gazda unei vizite oficiale a Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa, domnul Valery Kuzmin.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, viceprimarul orașului nostru, doamna Magdalena Trofin și administratorul public, doamna Simona Albu, au primit, la sediul municipalității, delegația Ambasadei Federației Ruse în România.

La reuniune au mai participat președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Prahova, domnul Aurelian Gogulescu și o delegație a companiei Lukoil,  condusă de domnul Dan Dănulescu, membru al directoratului.

Discuțiile din cadrul întâlnirii oficiale s-au purtat într-un ton cordial și s-au axat pe potențialul economic și investițional al orașului nostru, ambele părți exprimându-și dorința de a deschide noi colaborări reciproc avantajoase în baza relațiilor de prietenie existente, de-a lungul timpului, în contextul profilului economic care definește municipiul Ploiești.

Ne exprimăm recunoștința față de municipalitatea ploieșteană, pentru contribuția la dezvoltarea cooperării economice și culturale între țările noastre, România și Rusia, precum și pentru ospitalitate. Ambasada Federației Ruse la București intenționează să continue și să dezvolte aceste relații de prietenie” a declarat, la finalul vizitei oficiale în municipiul nostru, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România, Excelența Sa, domnul Valery Kuzmin.

Suntem onorați de vizita delegației Ambasadei Federației Ruse în România, în orașul nostru, și dorim să îi asigurăm pe partenerii noștri că avem intenția de a extinde relațiile de cooperare în domeniile de interes comun, bazate pe respect, înțelegere și promovarea valorilor care ne leagă” a precizat, în contextul acestei vizite oficiale, primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici.