Vladimir Arnautovic şi băieţii lui debutează în faza următoare a campionatului pe „DigiSport”

Redactia -

Vladimir Arnautovic şi băieţii lui debutează în faza următoare a campionatului pe „DigiSport”

Aşa cum am anunţat deja, clasată, la finele sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, pe locul al patrulea, CSU Asesoft Ploieşti se va confrunta în sferturile de finală ale play-off-ului cu echipa CSM Oradea. Se va juca după sistemul „3 din 5”, iar primele două partide se vor desfăşura pe terenul formaţiei mai bine clasate, adică în sala de sport de la Brazi, bihorenii terminând pe poziţia a V-a.

Miercuri, 11 aprilie 2012, de la ora 20.00, şi joi, 12 aprilie, de la 18.00, cei de la CSU Asesoft invită fanii la Brazi, pentru a face sală plină şi a-i motiva astfel pe „alb-albşatri” să pună două lungimi faţă de adversarii lor de la Oradea. înaintea deplasării în Crişana. Ambele jocuri vor fi preluate în direct de către unul dintre canalele postului de televiziune DigiSport, urmând a se anunţa, în curând, care dintre cele trei va transmite aceste confruntări.

Pentru că vom fi atunci în Săptămâna Mare, baschetbaliştii ploieşteni şi staff-ul lor tehnic vor oferi celor prezenţi cadouri, cu prilejul Sărbătorilor Paştelui. Cu o zi mai devreme faţă de debutul în play-off, de la ora 10.00, la restaurantul Vienna Caffe, antrenorul principal Vladimir Arnautovic (foto) şi doi dintre jucătorii săi, căpitanul Cătălin Burlacu şi Vladimir Tica, vor prefaţa meciurile din play-off, în cadrul unei conferinţe de presă.