VĂLENII DE MUNTE. Cursuri de teatru la Centrul Cultural

Redactia -

VĂLENII DE MUNTE. Cursuri de teatru la Centrul Cultural

Centrul Cultural al orașului Vălenii de Munte organizează din luna octombrie cursuri de teatru pentru toate vârstele în vederea înființării unei trupe proprii. Programul repetițiilor va fi saptămânal, pe grupe, lunea între orele 10.00 – 12.00/14.00 – 16.00 și vinerea între orele 10.00 -12.00.

Doritorii sunt așteptați pentru înscrieri la sediul Centrului din strada Berevoiești nr.9. Cu siguranță și micuții amatori de dans se pot pregăti marțea sau vinerea între orele 15.00-18.00 pentru a se alătura trupei de dans modern “Next Step” aflată sub îndrumarea domnișoarei Lișiță Eliza.

Totodată în cadrul Centrului, de la 1 noiembrie se va constitui un Club al iubitorilor de muzică compus din corala Rapsodia și Grupul Vocal “Teleajenul”, deschis tuturor celor care doresc să-și umple timpul liber cu altceva decât televizorul și facebook-ul. De altfel în data de 2 noiembrie 2013, sâmbăta, la ceas de seara (18.00) în sala de spectacole a Centrului Cultural va avea loc un nou concert acapella susținut de prietenii noștri italieni din Corul Vânătorilor de Munte, Adunata Belluno, în compania celor din corala Rapsodia.