Vodafone îţi aduce muntele pe mobil cu m.0salvamont.org

Redactia -

Bucureşti, 21 februarie 2012 – Special pentru iubitorii de munte, Vodafone lansează astăzi site-ul pentru mobil m.0salvamont.org, ce oferă informaţii actualizate despre vreme, trasee turistice, pârtii de schi şi cabane localizate în toate zonele montane din România.

vodafone-tm 

Vizitatorii site-ului pot trimite întrebări direct Dispeceratului Salvamont, prin intermediul secţiunii „Întreabă Salvamont”. Totodată, pe site poate fi verificată, în timp real, starea vremii şi evoluţia acesteia, cu sprijinul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Mobi site-ul poate fi accesat din portalul Vodafone live! sau direct la adresa m.0salvamont.org. Acesta este disponibil din orice reţea de telefonie mobilă, clienţii Vodafone beneficiind de trafic gratuit pentru navigarea pe site. Conţinutul site-ului este actualizat de către echipa Dispeceratului Salvamont Braşov şi echipele Salvamont din toată ţara. Clienţii Vodafone care vizitează site-ul 0salvamont intra automat într-un concurs, ce are ca premiu un telefon Motorola Defy+, un smartphone perfect adaptat pentru munte, rezistent la apă, şocuri sau praf. Vodafone România este partener oficial al Salvamont (Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România) din 2004, parteneriat desfăşurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viaţă”, ce susţine proiecte pentru salvarea de vieţi omeneşti, aflate în situaţii de urgenţă.  Astfel, Vodafone sprijină serviciile naţionale de urgenţă SMURD, Salvamont şi Salvamar. Din 2004 şi până în prezent, Vodafone a sprijinit Salvamont cu aproximativ 300.000 Euro pentru înfiinţarea şi funcţionarea Dispeceratului Naţional 0Salvamont, servicii de telecomunicaţii pentru echipele Salvamont din toată ţara, achiziţia echipamentelor speciale necesare salvamontiştilor în intervenţiile de salvare pe munte, îmbunătăţirea semnalizării traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti, etc.

In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea. Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).