Vodafone lansează noua variantă de mobil a site-ului propriu

Redactia -

vodafone-tm

Vodafone lanseaza versiunea beta a site-ului pentru mobil m.vodafone.ro
Noul site pentru mobil este optimizat pentru telefoanele si tabletele ce functioneaza cu sistem de operare iOS si Android
m.vodafone.ro beneficiaza de un design adaptat, in functie de rezolutia terminalului folosit pentru navigare Viteza de incarcare a noului site este superioara versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimatBucuresti, 29 martie 2011 – De astazi, Vodafone Romania lanseaza versiunea beta a noului site pentru mobil m.vodafone.ro, ce adapteaza si optimizeaza pentru utilizatorii de telefoane si tablete continutul si functionalitatile paginii de web www.vodafone.ro.
„Numarul afisarilor www.vodafone.ro realizate prin intermediul telefoanelor si tabletelor a depasit 500.000 lunar, echivalentul unei cresteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, in acest context, sa raspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informatiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta a m.vodafone.ro. Astfel continuam strategia de a aduce informatiile esentiale direct pe telefonul mobil si completam functionalitatile oferite de aplicatia pentru mobil MyVodafone”, a declarat Laura Barbu, Director, Online, Vodafone Romania.
Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele ce functioneaza cu sistem de operare iOS si Android si ofera utilizatorilor un design adaptat, in functie de rezolutia terminalului folosit pentru navigare. Pagina m.vodafone.ro poate fi accesata prin intermediul oricarui terminal mobil ce dispune de o conexiune la Internet.
Viteza de incarcare a informatiilor incluse in noul site pentru mobil este superioara versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimat. Informatiile despre produsele, serviciile si noutatile Vodafone sunt grupate intr-un meniu vertical, usor accesibil. Utilizatorii care doresc sa achizitioneze un produse din magazinul online Vodafone pot parcurge intregul proces de comanda direct de pe telefon, finalizarea facandu-se printr-un apel catre un numar dedicat.
Versiunea mobila a www.vodafone.ro vine in completarea aplicatiei MyVodafone, ce este diponibila din septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android si iOS. Utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva. Utilizatorii aplicatiei pot, de asemenea, ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.