Volosevici a dispus cercetări interne la ”Schuller” după ce un ploieștean a murit în fața spitalului

Daniel Dimache -

Volosevici a dispus cercetări interne la ”Schuller” după ce un ploieștean a murit în fața spitalului
Având în vedere tragicul eveniment întâmplat vineri, 27 mai, un ploieștean pierzându-și viața chiar în fața Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgență cercetarea celor întâmplate și verificarea camerelor de filmat.
În situația în care se dovedește că angajații spitalului nu au acționat cu bună credință, vor fi aplicate sancțiuni disciplinare.
„Informațiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție suntem în primul rând oameni și dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă.”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
Vă reamintim că un bărbat a murit pe strada Ana Ipătescu, lângă Spitalul Municipal Schuller. Bărbatul avea 86 de ani. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să declare decesul. A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Există indicii că paznicii spitalului l-ar fi ignorat pe omul aflat în agonie.