Volosevici a sesizat Garda de Mediu cu privire la duhoarea, de azi dimineață, din Ploiești

Daniel Dimache -

Volosevici a sesizat Garda de Mediu cu privire la duhoarea, de azi dimineață, din Ploiești

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a sesizat Garda de Mediu Comisariatul Judeţean Prahova cu privire la mirosul înţepător resimţit de ploieşteni, în cursul acestei dimineţi.

Garda de Mediu Prahova este instituţia care controlează activitățile cu impact asupra mediului înconjurător şi are capacitatea de a aplica sancțiuni contravenționale prevăzute de legislația din domeniul protecției mediului.

 

“   Am solicitat reprezentanţilor Gărzii de Mediu Prahova să realizeze verificări minuţioase şi să dispună măsuri legale în vederea identificării poluatorului atmosferic şi eliminării cauzelor care conduc la degradarea calităţii aerului în municipiul nostru. 

Disconfortul olfactiv resimţit de ploieşteni este o problemă serioasă legată direct de sănătatea cetăţenilor din municipiul Ploieşti.

Trebuie să înţelegem că poluarea ne afectează pe toţi şi trebuie să acţionăm pentru a o combate.

Demersurile mele nu se vor opri aici şi aştept un răspuns prompt şi profesionist din partea instituţiilor implicate în protejarea mediului. Vom avea grijă de calitatea aerului şi sănătatea ploieştenilor!” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.