Vrei ajutor de încălzire? Iată ce trebuie să ştii

Redactia -

Vrei ajutor de încălzire? Iată ce trebuie să ştii

Primaria municipiului Ploiesti informeaza cetatenii ca incepand de luni, 23 septembrie 2013, se distribuie formularele necesare acordarii ajutorului de incalzire pentru sezonul 2013-2014.

Incepand din acest an, la sediul Politiei Locale Ploiesti din Bdul Independentei nr. 21, a fost amenajata o noua locatie pentru acordarea ajutorului municipal de incalzire.

Aici 32 de functionari publici vor oferi informatii referitoare la acordarea ajutoarelor pentru persoanele care isi incalzesc locuintele cu energie termica furnizata in sistem centralizat sau gaze naturale si ii vor indruma pe cetateni in completarea formularelor.

Programul de lucru cu publicul este cuprins intre orele 08.00 – 16.30, informatii suplimentare putand fi obtinute la numarul de telefon 0244513255, interioare 134 si 135.

Mentionam ca persoanele care folosesc pentru incalzirea locuintei energie electrica, lemne, carbuni sau combustibili petrolieri se pot adresa la sediul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare din strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 46.