Vrei să afli secretele fabricării berii? Mergi sâmbătă la Ziua porţilor deschise la Bergenbier Ploieşti

Redactia -

Vrei să afli secretele fabricării berii? Mergi sâmbătă la Ziua porţilor deschise la Bergenbier Ploieşti

Sâmbătă, 10 mai 2014 Bergenbier SA va organiza evenimentul Ziua Porţilor Deschise la fabrica de bere de la Ploieşti. Porţile fabricii se vor deschide la ora 9.30 pentru primul tur, iar ultimul tur va avea loc la ora 18.30.

Un autobuz gratuit va fi pus la dispoziţia ploieştenilor care doresc să viziteze fabrica Bergenbier. Autobuzul va pleca din oră în oră, începând cu ora 9.30, de vizavi de staţia Coreco, Halele Centrale. Cei care aleg să vină direct la fabrică sunt aşteptaţi la poarta principală. Pe parcursul unui tur de fabrică, vizitatorii vor afla de la berarii Bergenbier etapele prin care trec ingredientele naturale pentru a se transforma în bere de calitate. După ce se vor familiariza cu partea teoretică în care vor afla despre ingrediente, vor fi conduşi în fabrică de către ghizii lor- maeştrii berari Bergenbier, unde vor înţelege mai bine procesul de fabricaţie al berii și vor trece pas cu pas, prin toate etapele de producție a berii. Pe parcursul traseului, experiența deosebită a vizitării fabricii va fi presărată cu numeroase momente surpriză menite să introducă oaspeții în fascinanta lume a berii și a mărcilor produse de Bergenbier S.A. în Ploiești. „Pentru o zi, vom sărbători orașul Ploiești la noi acasa, ca pe o adevărată capitală europeană a berii. Producem aici beri românești, cehești, germane și belgiene, respectând întocmai rețetele internaționale ale berilor. De la Ploiești pleacă către toată țara mărci de bere foarte iubite de către toți românii. Vrem să mulțumim cetățenilor acestui oraș pentru că sunt de 17 ani alături de noi și îi invităm la noi în vizită. La sfârșit vom ciocni un pahar ca între prieteni”, declara Marius Pirvu, directorul fabricii Bergenbier.

În fabrica de bere de la Ploieşti, Bergenbier S.A. produce 6 mărci de bere, fiecare cu istoria şi reţeta ei: Bergenbier, cu specialitatile sale – Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fără Alcool, Noroc, Staropramen, Beck’s, Becks Green Lemon, Stella Artois, Stella Artois N/A şi Lowenbrau.