Vrei să-ţi cumperi o casă nouă? Mergi la supermarket

Redactia -

Vrei o casa noua dar timpul nu iti permite sa mergi la targuri imobiliare ca sa gasesti ceva pe placul tau? Dezvoltatorul imobiliar Adama isi muta biroul de vanzari mai aproape de tine. Daca iti doresti o vila privata, inconjurata de gradina proprie, in care sa incepi o noua viata alaturi de familia ta, vino la standurile Adama sa afli ultimele oferte la Evocasa Orizont. Ne gasesti in Galeria Real, in octombrie, intre 11 si 13, dar si in noiembrie in perioada 7 – 9. Venim de asemenea in Winmarkt Grand Center, intre 25 si 27 octombrie si intre 22 si 24 noiembrie. In perioada 5 si 7 decembrie ne veti gasi in Mall Ploiesti, iar in supermarketul Kaufland intre 9 octombrie si 9 noiembrie.

Evocasa Orizont se afla la doar zece minute de mers cu masina pana in centrul orasului Ploiesti, dar este destul de departe de aglomeratie, poluare si galagie. Cartierul rezidential Evocasa Orizont si-a deschis portile inca din iunie 2010 si reprezinta o adevarata suburbie occidentala, construita de dezvoltatorul imobiliar de top Adama. Bulevarde, piatete, spatii verzi intinse, gradini vesele si multe alte facilitati se imbina in acest complex rezidential amplu, minunat, din Cartierul Albert, Ploiesti. Ansamblul rezidential include 19 vile de tip duplex si 6 blocuri de 4 etaje.

Adama le aduce ploiestenilor oferte de nerefuzat la apartamentele din Evocasa Orizont – unul dintre cele mai moderne si dorite cartiere rezidentiale ale orasului lor. Preturile pentru apartamentele cu doua camere pornesc de la 52.000 € + TVA. Un apartament de 3 camere poate fi achizitionat cu 68.000 € + TVA, iar o vila duplex cu doar 99.891 € + TVA. Toate locuintele au fost planificate inteligent si complet utilate cu: usi metalice la intrare, geamuri termopan, dotari pentru sistemele de comunicare (TV, calculator, interfon) si pentru aerul conditionat, incalzire centrala, parchet laminat, sisteme superioare de protectie cu alarma, bai echipate, parcari private si gradina proprie pentru vile si apartamentele de la parter, astfel incat viata locatarilor sa fie cat mai placuta si confortabila.