Vrei să lucrezi în Norvegia? Află ce trebuie să faci

Redactia -

39 locuri de muncă pentru ingineri oferite de angajatori norvegieni pentru bursa locurilor de muncă. Prin reţeaua EURES ROMÂNIA sunt oferite de către 3 firme norvegiene (AKER ADVANTAGE AS, DFIND ENGINEERING AS şi SLITASJETEKNIKK AS), 39 locuri de muncă pentru ingineri în domeniul petrolului şi al gazelor naturale.

Persoanele interesate sunt rugate să dea click aici, loc unde se găsesc ofertele care conţin: regiunea, localitatea, firma, ocupaţia, numărul posturilor, descrierea locului de muncă, cerinţele locului de muncă, limbi străine, salariul, durata contractului, termenul de valabilitate al ofertei şi modul de aplicare.

După trimiterea aplicaţiilor, persoanele preselectate de către angajator vor fi contactate de către acesta şi de către consilierul EURES pentru a fi invitate la interviu în România. Data, locaţia şi documentele necesare la interviu li se vor comunica în timp util.

De asemenea, persoanele din judetul Prahova interesate, se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Ploiesti, str. Nicolae Iorga, nr. 1, etaj 1, biroul 26, Compartimentul EURES pentru mai multe informaţii.

Program de lucru cu publicul: 8.30-14.00