Vrei să te întâlneşti cu Bote şi să câştigi 70000 euro? Vino la Ploieşti !

Redactia -

Vrei să te întâlneşti cu Bote şi să câştigi 70000 euro? Vino la Ploieşti !

Mare întâlnire cu Cătălin Botezatu ! Celebrul creator de modă şi realizator TV va sosi mâine, 17 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a găsi următorul topmodel care să încânte publicul românesc. Acţiunea face parte din cadrul preselecţiilor pentru emisiunea Next Top Model, ce a înregistrat cote record de audienţă la primele ediţii, desfăşurate anii precedenţi. Bote se declară optimist cu privire la fetele ploieştene, considerând că va asista la performanţe demne de titlul de „topmodel naţional”. Preselecţiile au început pe data de 5 aprilie, în localitatea Giurgiu, şi îşi vor închide porţiile imediat după vizita în oraşul lui Caragiale. Astfel, s-ar putea zice, Bote a păstrat ce-i mai bun pentru final, şi anume întâlnirea cu frumoasele prahovence.

Pentru a putea participa la competiţie, candidatele vor trebui să dovedească apartenenţa la cetăţeniile română sau moldoveană, să aibă cel puţin 16 ani şi peste 1,72m. Pot participa, în anumite condiţii, şi fete cu vârste între 14-16 ani şi peste 1,75m. Ele vor trebui să se prezinte, începând cu orele 16.00, la Casa Sindicatelor, având asupra lor un act de identitate.

Concurentele care vor trece de preselecţie vor avea şansa de a participa la emisiunea propriu-zisă şi de a câştiga, la finalul acesteia, suma record de 70000 euro, alături de un contract de modeling cu una dintre cele mai prestigioase case de profil din ţară. Totodată, în premieră, vor putea participa la competiţie şi persoane de sex masculin, cu condiţia să aibă peste 16 ani şi 1.85 m.