Vrei să vezi şi să guşti cel mai lung cârnat din lume? Mergi la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Vrei să vezi şi să guşti cel mai lung cârnat din lume? Mergi la Ploieşti Shopping City

De 1 decembrie, începând cu ora 11:00, toți românii sunt invitați la Ploiești Shopping City să asiste la doborârea recordului mondial al celui mai mare cârnat din lume și să petreacă o zi națională plină de momente artistice speciale, în care muzica și dansurile folclorice vor fi în centrul distracției. În plus, tombola cu premii și campania voucherelor cadou sunt în plină desfășurare în cel mai mare centru comercial din Prahova.

Un nou record mondial și evenimente speciale de Ziua Națională la Ploiești Shopping City

De Ziua Națională, Carrefour, în parteneriat cu Aldis si Ploiesti Shopping City, va stabili un record mondial: cel mai lung cârnat din lume. Acesta va măsura nu mai puțin de 60 de kilometri și va cântări aproximativ 45 de tone. Evenimentul va începe la ora 11:00, în parcarea centrului comercial, unde vor fi prezenți și oficiali din partea Guinness World of Records. Pe tot parcursul desfășurării întregii acțiuni, atmosfera va fi animată de o petrecere câmpenească cu fasole, sarmale, vin fiert și muzică populară. La final, cârnatul-record va fi pus spre vânzare și va putea fi cumpărat ”la metru”.

Tot pe 1 decembrie, între orele 13:00 și 16:00, vizitatorii vor fi întâmpinați cu spectacole de muzică și dansuri tradiționale românești oferite de artiștii de la Palatul Copiilor din Ploiești, dar și de numeroase ansambluri folclorice din județul Prahova. Totodată, spiritul sărbătorii Zilei Naționale va fi marcat și de suvenirurile dăruite celor prezenți de gazdele Ploiești Shopping City îmbrăcate în port popular.

Fabrica lui Moș Crăciun, tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă la Ploiești Shopping City

Sezonul cadourilor de iarnă este în plină desfășurare la Ploiești Shopping City. Astfel, Fabrica lui Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de evenimente speciale întreaga săptămână. Copiii sunt invitați să participe la atelierele creative unde vor împacheta bomboane, vor realiza jucării din piese LEGO și vor colora felicitări de Crăciun. Tot aici, micuții ploieșteni se pot fotografia cu Moș Crăciun sau cu spiridușul său șef, iar pozele realizate vor apărea pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City. La final, toți participanții vor fi premiați cu o diplomă și o insignă prin care li se va acorda titlul de ”Ajutor al lui Moș Crăciun”. Programul Fabricii lui Moș Crăciun este de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.

Pentru că surprizele se țin lanț în cel mai mare centru comercial din Prahova, tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă. Cei care vor face cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în magazinele din Ploiești Shopping City vor primi premii instant după ce prezintă bonul fiscal la Biroul de Informații, zilnic între 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, La Nașu Conașu, Florăria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino. În plus, vizitatorii care doresc să îi surprindă plăcut pe cei dragi pot achiziționa de la Biroul de informații vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare.