Vremea se încălzeşte. Prognoza meteo pentru perioada 29 martie – 1 aprilie

Redactia -

Vremea se încălzeşte. Prognoza meteo pentru perioada 29 martie – 1 aprilie

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 29.03.2018 ORA 09 – 30.03.2018 ORA 09
Vremea va continua să se încălzească ușor, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, în zonele joase va fi ceață.
LA MUNTE
Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări temporare mai ales pe creste.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 30.03.2018 ORA 09 – 31.03.2018 ORA 09
Procesul de încălzire va continua, iar vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între 15 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. La începutul și sfârșitul intervalului, în zonele joase, va fi ceață.
LA MUNTE
Procesul de încălzire a vremii va continua. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi izolate, seara și noaptea. Pe crestele cele mai înalte vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales pe creste.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 31.03.2018 ORA 09 – 01.04.2018 ORA 09
Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi locale, mai ales în partea a doua a intervalului. Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în estul regiunii. La începutul și sfârșitul intervalului, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi locale, mai ales în partea a doua a intervalului. Pe crestele înalte mai pot fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Vântul va avea intensificări. Temperatura aerului va continua să crească ușor.

Informaţii furnizate de Prefectura Prahova