Week-end-ul următor – cu mult baschet la „Olimpia”. Final 4 de promovare, în direct la TV!

Dragos Trestioreanu -

Week-end-ul următor – cu mult baschet la „Olimpia”. Final 4 de promovare, în direct la TV!

Organizatorii Final Four-ului de promovare în Liga Națională de baschet masculin, CSM Ploiești, cei care au cucerit licitația în dauna viitoarelor de adversare de la Ploiești, din sala Olimpia, din perioada 27-29 mai 2016, Olimpic Baia Mare, Politehnica Iași și Timba Timișoara, au reușit – împreună cu FRB – să convingă un post de televiziune, „DigiSport”, să preia în direct meciurile. Astfel, s-au stabilit și orele celor trei zile de turneu, în deschidere, de la 17.15, iar în vedetă, de la 19.30. Cu mențiunea, făcută pe www.csmploiesti.ro, că – dacă vineri, 27 mai – orele de debut sunt deja bătute în cuie, în celelalte două zile ar putea suferi modificări, în funcție de alegerea grilei de programe de către „DigiSport”.

În cazul în care nu se vor suferi schimbări de ore, vineri, de la 17.15 vor combate Olimpic cu Politehnica, iar de la 19.30 – CSM cu Timba, sâmbătă, Timba versus Olimpic, respectiv CSM contra Politehnica, iar duminică, Politehnica se va confrunta cu Timba și CSM cu Olimpic. În calitate de gazdă a Final 4, CSM Ploiești și-a câștigat dreptul de a susține toate meciurile în vedetă, de la ora 19.30. De subliniat că vor promova, din Divizia A, în Liga Națională primele două clasate ale ierarhiei finale a acestui turneu. Organizatorii așteaptă, în cele trei zile de întreceri, asistențe numeroase în sala de sport din Parcul Tineretului, din Ploiești, iubitorii de baschet locali putând contribui astfel, prin suportul lor moral, la accederea unei alte echipe de baschet masculin din orașul lor în eșalonul de elită al sportului jucat la panou. Intrarea în sală va fi liberă.

CSM Ploiești este singura dintre competitoare care nu are în efectivul său cel puțin un baschetbalist străin, însă – și așa – a terminat faza semifinală pe primul loc, fiind neînvinsă pe propriul teren și devenind astfel principala favorită a Final Four-ului din week-end-ul viitor.

Foto: afișul Final 4; www.csmploiesti.ro