Weekend plin de surprize la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Weekend plin de surprize la Ploieşti Shopping City

În acest weekend, Ploiești Shopping City vă invită la o nouă sesiune de stil din cadrul evenimentului Fashion&Beauty Corner. Astfel, pe 20 septembrie, Gabriela Atanasov designer vestimentar și blogger de modă le va oferi pasionatelor de cumpărături sfaturi de vestimentație și stil, iar pe 21 septembrie, Adina Doneanu, fashion blogger va continua sesiunile dedicate frumuseții și noilor tendințe din acest sezon.

Noi sesiuni de stil la Ploiești Shopping City

Cu ocazia noilor colecții de toamnă – iarnă 2014, cei mai cunoscuți bloggeri de modă vin la Ploiești Shopping City pentru a le prezenta cele mai noi tendințe vizitatoarelor centrului comercial. Sâmbătă, 20 septembrie, Gabriela Atanasov, blogger, creatoare și designer de modă, dar și fashion stylist, va fi speakerul evenimentului dedicat shoppingului și frumuseții. Duminică, 21 septembrie, Adina Doneanu, blogger cunoscut de modă, le invită pe doamne și pe domnișoare să participe la o sesiune inedită cu sfaturi de stil și frumusețe.

Totodată, ședințele gratuite de make-up și mini-prezentările de modă vor completa seria de evenimente din weekend-ul de oferite dedicat doamnelor și domnișoarelor care vor vizita Ploiești Shopping City.

Back to School continuă la Ploiești Shopping City

Pentru că școala deja a început, iar copiii merită întotdeauna momente de răsfăț, Ploiești Shopping City îi întâmpină pe cei mici cu înghețată și cu promoții speciale. Astfel, magazinele din centrul comercial le oferă prețuri de nota 10, dedicate noului an școlar, și cadouri ce constau în rechizite școlare, dar și reduceri vesele la articole vestimentare, produse de papetărie, notebook-uri, imprimante și accesorii.

Demonstrațiile sportive și de dans continuă în acest weekend

Ploiești Shopping City a pregătit evenimente pentru întreaga familie, iar în acest weekend vizitatorii centrului comercial pot asista la demonstrații sportive de Fitbox, spinning, arte marțiale Quan Ki Do, kangoo jumps, dar și la demonstrații de dans standard și latino.

Partenerii evenimentului Fashion&Beauty Corner sunt: Salon Huzur, Sephora, Marionnaud, Yves Rocher, Benvenuti, Gatta, Poema, RLV, Meli Melo, Mizar, Koton, Scoala de dans Bailando, Club Ming, Gold Gym, West Gym, Fitness Club Nico.

Partenerii promoțiilor Back to School sunt: Algida, Coccodrilo, Cycle Band, Domo, Flanco, Dodi Kids, Noriel, Carrefour, Gymboland, Cinema City.