Weekend plin de surprize pentru copii, la Ploieşti Shopping City

Redactia -

Weekend plin de surprize pentru copii, la Ploieşti Shopping City

În weekend-ul dedicat zilei copilului, Ploiești Shopping City devine destinaţia preferată de distracţie a celor mici. Printre activităţile pregătite de centrul comercial se numără Parada Animăluţelor, întâlniri cu personaje din desene animate, ateliere creative, spectacole de muzică şi dans, promoţii şi oferte speciale. Astfel, între 31 mai – 1 iunie prahovenii se vor bucura împreună cu cei mici de un weekend de poveste la Ploiești Shopping City.

Parada animăluțelor aduce distracţia în Ploiești Shopping City

Sâmbătă și duminică, 31 mai şi 1 iunie, toți prahovenii pot admira un show inedit si amuzant cu animale de companie. Aceștia vor putea adopta sau se vor putea juca cu animăluțele, iar curioșii vor putea lua parte la spectacolele de talente, demonstrații de disciplină şi dresaj, dar și la concursuri pentru animăluțe. Astfel, copiii sunt aşteptaţi împreună cu animalele lor de companie să ia parte la concursuri.

Cei ce trec pragul centrului comercial nu vor putea lipsi nici de la parada căţeilor de rasă unde vor admira cele mai frumoase exemplare de Bichon Frisé, Shitzu, Lhasa Apso, Teckel sarmos, Setter englez, Brac german, Golden Labrador sau Ciobănesc Carpatin. Surpriza evenimentului este hairstylist-ul canin care va sta la dispoziţia vizitatorilor pentru cele mai sofisticate tunsori.

Weekend de poveste alături de personaje din desene animate

Scooby Doo, Batman, Superman și Bugs Bunny sunt personajele alături de care copiii vor petrece cele două zile de sărbătoare. Aceștia se vor plimba prin Ploiești Shopping City în zonele dedicate celor mici pentru a anima atmosfera. Cele mai îndrăgite vedete ale copilăriei se vor juca şi fotografia cu cei mici și vor oferi baloane și stegulețe colorate tuturor copiilor.

Spectacole de muzică şi dans şi ateliere creative

În cele 2 zile de sărbătoare, Ploiești Shopping City organizează ateliere şi spectacole pentru toți copiii ce vor ajunge în incinta centrului comercial. Astfel, duminică 1 iunie, între orele 17:00 – 19:00, cei mici sunt aşteptați la Spectacolul de Muzică și Dans cu tema “Sfârşitul Anului Şcolar”, pus în scenă de membrii Palatului Copiilor din Ploieşti. În zona special amenajată din aproprierea scărilor rulante, în intervalul 11:00 – 13:00 și 17:00 – 19:00, copiii vor putea participa la atelierele creative, unde vor colora felicitări si vor confecționa jucării, semne de carte, bijuterii, zmee, fluturi şi flori din acadele.

Tot în weekend-ul 31 mai – 1 iunie, cei ce aleg să sărbătorească Ziua Copilului în Ploieşti Shopping City, pot profita de promoţii şi cadouri speciale. Gymboland, Cycleband, Dodi Kids, Leonardo şi Penti se numără printre magazinele care îşi vor întâmpina clienţii cu oferte dedicate.