WEST MALL – cea mai nouă locaţie de cumpărături şi distracţie din Ploieşti

Fără categorie

Redactia

Lucrările la cea mai nouă locaţie de cumpărături şi distracţie din municipiul Ploieşti se apropie de finalizare. În urmă cu câteva zile a fost montată şi reclama cu numele pe care în va purta noul complex comercial, de entertainment şi birouri din oraş. Este vorba despre WEST MALL – centru care s-a construit în cartierul Vest, la intersecţia Şoselei Vestului cu strada Mărăşeşti. Complexul se află în vecinătatea centrelor comerciale Billa, Lidl şi Altex Megastore, ceea ce creează o zonă comercială interesantă în cartier. Iată ce spun proprietarii viitorului mall despre centrul comercial: 

Un spatiu compact, un mall la indemana, in adevaratul sens al conceptului “one stop shop“!Accesibilitatea si patrunderea facila in structura noastra de retail(de 5 niveluri + demisol) a fost unul din principalele aspecte pe care le-am avut in vedere in raportarea la consumator, astfel ca acesta sa gaseasca reunite activitati comerciale si de entertainment, precum si servicii, intr-o ambianta moderna si eleganta.Astfel, odata ce soseste la WEST MALL clientul nostru va beneficia de o atmosfera vibranta, ce se desfasoara pe cele 4 nivele ale mall-ului(demisol + 3 niveluri) in modul cel mai urban, in adevaratul sens al cuvantului, unde petrecerea timpului liber la terase, la cafenele sau fast-food va fi mai recreativa avand shopping-ul dar si serviciile utile aproape. Acesta este “one stop shop“, o oprire ce merita facuta! Cele doua etaje superioare ale mall-ului sunt concepute sa gazduiasca birouri, cabinete, agentii, ca si o sala de fitness, sala de jocuri, sau salon cosmetic, iar subsolul este de asemenea gandit pentru “big” market, servicii de curatatorie, s.a. Deasupra cladirii se poate amenaja o terasa ce beneficiaza de o vedere de ansamblu, demna de invidiat!

DSC05722AmplasareAflat in Cartierul de Vest, binecunoscut ca avand o populatie tanara si dinamica, amplasarea sa este cu adevarat un avantaj.Zona de vest a orasului este o zona de mare concentratie urbana, dar si zona comerciala, aici regasim supermarket-uri precum BILLA, ALTEX, LIDL, PROFI si benzinaria OMV.WEST MALL beneficiaza de o zona de mare trafic, avand totodata avantajul unei imprejurimi asezate.

DSC05721

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline