WEST MALL – cea mai nouă locaţie de cumpărături şi distracţie din Ploieşti

Redactia -

Lucrările la cea mai nouă locaţie de cumpărături şi distracţie din municipiul Ploieşti se apropie de finalizare. În urmă cu câteva zile a fost montată şi reclama cu numele pe care în va purta noul complex comercial, de entertainment şi birouri din oraş. Este vorba despre WEST MALL – centru care s-a construit în cartierul Vest, la intersecţia Şoselei Vestului cu strada Mărăşeşti. Complexul se află în vecinătatea centrelor comerciale Billa, Lidl şi Altex Megastore, ceea ce creează o zonă comercială interesantă în cartier. Iată ce spun proprietarii viitorului mall despre centrul comercial: 

Un spatiu compact, un mall la indemana, in adevaratul sens al conceptului “one stop shop“!Accesibilitatea si patrunderea facila in structura noastra de retail(de 5 niveluri + demisol) a fost unul din principalele aspecte pe care le-am avut in vedere in raportarea la consumator, astfel ca acesta sa gaseasca reunite activitati comerciale si de entertainment, precum si servicii, intr-o ambianta moderna si eleganta.Astfel, odata ce soseste la WEST MALL clientul nostru va beneficia de o atmosfera vibranta, ce se desfasoara pe cele 4 nivele ale mall-ului(demisol + 3 niveluri) in modul cel mai urban, in adevaratul sens al cuvantului, unde petrecerea timpului liber la terase, la cafenele sau fast-food va fi mai recreativa avand shopping-ul dar si serviciile utile aproape. Acesta este “one stop shop“, o oprire ce merita facuta! Cele doua etaje superioare ale mall-ului sunt concepute sa gazduiasca birouri, cabinete, agentii, ca si o sala de fitness, sala de jocuri, sau salon cosmetic, iar subsolul este de asemenea gandit pentru “big” market, servicii de curatatorie, s.a. Deasupra cladirii se poate amenaja o terasa ce beneficiaza de o vedere de ansamblu, demna de invidiat!

DSC05722AmplasareAflat in Cartierul de Vest, binecunoscut ca avand o populatie tanara si dinamica, amplasarea sa este cu adevarat un avantaj.Zona de vest a orasului este o zona de mare concentratie urbana, dar si zona comerciala, aici regasim supermarket-uri precum BILLA, ALTEX, LIDL, PROFI si benzinaria OMV.WEST MALL beneficiaza de o zona de mare trafic, avand totodata avantajul unei imprejurimi asezate.

DSC05721