”Zâna bună” a vremurilor noastre – Paula Mariana Chivu

Daniel Dimache -

”Zâna bună” a vremurilor noastre – Paula Mariana Chivu

Paula Mariana Chivu (în foto), proprietara unui restaurant din Vălenii de Munte și-a asumat rolul de ”zână bună” pentru persoane aflate în situații dificile. Și-a început acțiunile caritabile cu ajutorarea unei fetițe Mihaela, cu grave probleme locomotorii ce o afectează de la naștere. Fetița are nevoie de o operație în străinătate și de recuperare după aceasta, ca să poată merge singură, fără sprijin. ”Zâna bună” și-a donat toate cadourile pe care le-ar fi primit de ziua sa de naștere, îndemnând invitații la petrecerea din 9 ianuarie (invitație lansată prin social media tuturor ce doresc să participe) să vină doar cu flori, iar cadourile să le transforme în donații pentru Mihaela.

”Te distrezi și donezi! E simplu! Acum să vedem câți prieteni și susținători am… Vă aștept la ziua mea pe toți! Oricum, întotdeauna este greu când alegem un cadou pentru cineva… Deci e mai simplu: fără cadou, cu o donație pentru micuța Mihaela. Pentru noi e doar un gest, pentru ea șansa de a merge! Hai că suntem buni! Hai că putem!”

Publicitate

Încurajată de reușita acțiunii și că astfel Mihaela poate fi operată și va avea asigurată recuperarea, Paula Mariana Chivu, proprietara restaurantului Premier Class – Centrul Vechi, a decis să continue acțiunile caritabile, tot prin apeluri lansate prin social media.

„<<Donează pentru Mihaela>> s-a finalizat cu succes.
Se poate!!! Ați demonstrat asta… 5300 de euro în total, sperăm sa ajungă și pentru recuperare.
Ne-am învățat și ne place să facem bine.
Ionela are nevoie de noi, mămică de 39 de ani, diagnosticată cu cancer mamar în metastază.
Acasă are 2 copilași – Alexandru în vârstă de 3 ani, grav bolnav, cu un rinichi scos și Sânziana de 6 anișori, care are probleme cu vorbitul.
Au mai avut o surioară – înger de 9 luni… avea doar 12 anișori…
Tăticul este un om de nota 10, are și el probleme de sănătate care îi îngreunează traiul de zi cu zi. Bunica bolnavă de diabet…
Suficient încât, noi ăștia sănătoși și cu posibilități să nu ne mai văitam și nici să nu ignorăm astfel de cazuri… să sărim în ajutorul lor.
DACĂ TOȚI CEI CE VĂD ACEASTĂ POSTARE TREC PE LA RESTAURANT ȘI DONEAZĂ CÂTE 10 LEI… ATUNCI O PARTE DIN PROBLEMELE FINANCIARE ALE ACESTEI FAMILII SE POT REZOLVA…
Nu ignora!! donează și salvează!!!”

Succes în continuare, zână bună!