Zanganitul miilor de chei copiate vorbeste despre lucrul bine facut

Daniel Dimache -

Zanganitul miilor de chei copiate vorbeste despre lucrul bine facut

 

Atunci cand iti cumperi o masina, o studiezi pe toate partile, ii admiri detaliile, ii evaluezi cu atentie toate plusurile si minusurile, te mandresti cu performantele ei si o consideri una dintre cele mai pretioase posesii. Devine comoara ta si, la fel ca orice alta comoara, si aceasta are o cheie, iar daca o pierzi ori se strica, bijuteria devine complet inutila, in afara, eventual, de a fi fundal pentru selfie-uri. Tocmai de aceea cheia nu este un simplu accesoriu, ci o componenta externa, cea mai importanta extensie a unei masini. Copierea cheii auto in scop preventiv este cea mai accesibila masura minima de precautie pentru a nu pierde accesul la comoara.

Peste 40 de ani de recomandari

Publicitate

In mod normal, cheile comorilor se tin bine ascunse si pazite, dar cele de masini, dupa cum le trateaza majoritatea soferilor, nu s-ar zice ca au mare importanta. Sunt aruncate pe o masa si uitate acolo, se invart pe deget in joaca, sa mai treaca timpul, mai deschid si cate o sticla de bere… Asa se pierd, asa se strica. Daca ne-am ghida dupa lipsa de grija fata de chei, ar parea ca ceea ce deschid/controleaza este complet neimportant. Si este exact invers!

Chei OK stie asta de peste 40 de ani, executand in mod profesionist reparatii de chei auto si realizand dubluri ale cheilor auto de orice fel la cele mai inalte standarde de calitate.

Fa-ti o copie ca sa ai o masina nu doar in acte, ci si oricand la dispozitia ta sau nu-ti face o copie, dar atunci asigura-te ca poti fi ajutat. Un atelier profesionist te poate scoate din situatii stresante, cu conditia sa stie ce face, iar daca Chei OK, in cele peste patru decenii de perfectionare in domeniul cheilor de tot felul, nu a invatat ce sa faca, atunci chiar nu ai nici o sansa prin Ploiesti sau imprejurimi sa gasesti ajutor. Copiem orice fel de chei, repede si bine si poate parea o lauda de sine fara acoperire, dar nu e vorba despre cantitate, ci calitate.

Mutiplicam tot ce exista pe piata, desi cel mai des suntem solicitati pentru copierea de cheii auto de Ford Focus 2, Opel Astra G, Skoda, Volkswagen si Logan. Nu spunem noi ca suntem cei mai buni, ci cheile vorbesc pentru noi, zanganitul miilor de chei duplicate pana in prezent fiind, practic, un mesaj, ca facem bine ce facem.

Imblanzirea tehnologiei

Atat reparatia unei chei auto cu telecomanda, cu cip sau clasice, cat si realizarea de copii dupa cheia masinii sunt manopere de finete, foarte usor de ratat, in lipsa instrumentelor de precizie si a unei constante perfectionari a lacatusului care le manevreaza. Daca nu este la zi cu ultimele modele de chei, masina ta, comoara ta, poate ramane, in cel mai bun caz, inutilizabila, iar in cel mai rau caz, vulnerabila la patrunderile neautorizate.

Autovehiculele moderne implementeaza in tot mai mare masura mijloace electronice pentru controlarea accesului, in defavoarea celor mecanice. Cipul, numit si transponder, transmite computerului de bord, prin frecventa radio, un cod unic, care deblocheaza sistemul. Manoperele de reparatii si copiere ale cheilor auto trebuie sa tina pasul cu tehnologia, altfel aceasta se va intoarce impotriva ta. Avantajul sistemelor moderne de acces si pornire a masinilor se poate transforma repede in dezavantaj, daca programarea informatica a cheilor de ultima generatie nu respecta standardele de calitate. Acest risc este, insa, ca si inexistent, in cazul colaborarii cu un centru de lacatuserie cu experienta si cu cea mai indelungata existenta din Ploiesti, o dovada in sine mai mult decat suficienta despre excelenta care vine odata cu consecventa.

Nu astepta inevitabilul

Nu astepta sa-ti pierzi cheia masinii. Nu astepta nici sa se defecteze, fara vreun motiv anume, altul decat incheierea ciclului normal de viata. Cum simti ca intra in broasca cu chiu, cu vai, ca apesi butoanele telecomenzii in gol, ca i-a aparut o fisura in carcasa sau de indata ce sesizezi orice altceva care nu pare in regula, nu sta pe ganduri. Protejeaza-ti comoara! Se poate intampla oricui sa-si piarda cheia auto, aceasta sa se deterioreze ori telecomanda sa ramana fara baterie, insa nici un sofer nu ar trebuie sa astepte o asemenea situatie ca sa invete pe pielea lui valoarea precautiei.

La Chei OK stim ca masina este una dintre cele mai pretioase posesii ale tale. O comoara care, la fel ca oricare alta, are o cheie. Vom face tot ceea ce tine de noi ca sa nu pierzi niciodata accesul la ea.