Zeci de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari, mobilizaţi pentru găsirea unei fete dispărute în zona Comarnic. Unde se afla aceasta

Redactia -

Zeci de poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi voluntari, mobilizaţi pentru găsirea unei fete dispărute în zona Comarnic. Unde se afla aceasta

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați în mod direct, de către un bărbat cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 16 ani, din oraș, a plecat voluntar de la o stână din extravilanul orașului Comarnic fără a se mai întoarce la domiciliu.

În baza sesizării și având în vedere împrejurările alarmante în care a avut loc dispariția minorei, la fața locului au fost mobilizate forțe sporite, formând echipe mixte, formate din: 42 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Serviciul de Investigații Criminale, fiind folosit și un câine de urmă, precum și polițiști ai Polițiilor orașenești Comarnic și Breaza, 20 de jandarmi montani, 9 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, 28 de lucrători din cadrul Salvamont Prahova, doi lucrători de la Garda Forestieră, 70 de voluntari cu A.T.V-uri, dar și un echipaj aero format din patru persoane.

Căutările s-au desfășurat în cursul zilei de ieri, în cursul nopții trecute și continuate astăzi, în zona în care a fost semnalată dispariția acesteia.

În urmă cu puțin timp, minora de 16 ani a fost identificată de către lucrătorii de la Salvamont Prahova, într-o zonă greu accesibilă, submontană, la aproximativ 10 kilometrii de locul dispariției.

Această a fost preluată de un echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarii măsurilor legale ce se impun.