Zi grea pentru pompierii din Mizil

Redactia -

Zi grea pentru pompierii din Mizil

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

  • 10.2015, ora 07:42 – INCENDIU MAGAZIE

            În localitatea Mizil, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie, în proprietatea unei societăţi comerciale.

            Urmare a incendiului au ars aproximativ 300 kg. scame sintetice şi deşeuri sintetice textile. S-a deteriorat instalaţia electrică din interiorul magaziei pentru deşeuri şi pereţii din tablă ai acesteia.

            Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzator sau cu izolaţia deteriorată ca urmare a unei acţiuni mecanice ori fizice.

 

  • 19.10.2015, ora 08:06 – TRANSPORT PERSOANĂ

            În localitatea Mizil, strada Nicolae Balcescu, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vârstă de 69 de ani, supraponderal, cu afecţiuni medicale, din apartament până la ambulanța SAJ Prahova.

 

  • 19.10.2015, ora 13:15 – ASANARE MUNIŢIE

            În localitatea Mizil, echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină pentru a cerceta, identifica, ridica, transporta şi depozita o grenadă defensivă. Aceasta a fost depozitată în vederea distrugerii ulterioare.