Gazeta de Prahova

Zi neagră! Şir de accidente în judeţul Prahova

Fără categorie

Redactia

Luni, 2 octombrie, este o zi neagră pe drumurile din Prahova. De la primele ore ale dimineţii s-au înregistrat numeroase accidente rutiere, unele destul de grave.

În jurul orei 7.20, pe DN1A, la intersecţia cum drumul spre Negoieşti, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Microbuzul, un Ford Transit, nu efectua curse regulate, iar în el erau 7 persoane, informează IJP Prahova. 

La ora 12.30, pe DN1B, la ieşire din Valea Călugărească spre Albeşti s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Două accidente rutier s-au produs la interval de câteva minute pe Centura de Vest a Ploieştiului luni, în juru orei 13.10. În prima tamponare au fost implicate două autoturisme,  iar în cea de-a doua au fost implicate un autoturism şi un TIR. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate în zonă. Din fericire, potrivit informaţiilor furnizate de către poliţişti, nu au existat victime.

O oră mai târziu, un alt accident de circulaţie a avut loc pe DN1B, pe raza satului Loloiasca. Au fost implicate două autoturisme, o persoană acuzând dureri.

Tot pe DN1B, de această dată la Albeşti, un minor a fost acroşat de un autoturism.

foto: arhivă

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline