Zile de sărbătoare şi voie bună la AFI Palace Ploieşti

Redactia -

Aquatico_BellucciPână la finalul anului, AFI Palace Ploiești transformă fiecare zi în sărbătoare, oferind ploieștenilor zeci de surprize și distracție pe cinste. Astfel, în fiecare săptamână, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de concerte cu artiști cunoscuți și de reprezentații incredibile ale celor de la circul Acquatico Bellucci.

Săptămâna aceasta va debuta cu un show inedit susținut de circul Bellucci și cu primul concert Guess Who în AFI Palace Ploiești. Cu mic, cu mare, toţi iubitorii de comedie de calitate sunt aşteptaţi, mâine, 19 noiembrie, începand cu orele 18:00, la etajul 1 din AFI Palace Ploiești, pentru a asista la prima reprezentație din această săptămână a Circului Acquatico Bellucci.

Iar pentru că până la final de an AFI Palace Ploiești devine centrul de distracție al orașului, ploieștenii sunt așteptați miercuri, de la 19:30, la un super concert susținut de Guess Who.

În AFI Palace Ploiești cumpărăturile se vor transforma într-o adevarată experiență de shopping, iar fiecare săptămână va fi un motiv de sărbătoare. Pentru a fi la curent cu evenimentele și ofertele din AFI Palace Ploiești, vă invităm să accesați site-ul www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook, AFIPalacePloiesti.