Ziua şi prahoveanul dispărut de la domiciliu

Daniel Dimache -

Ziua şi prahoveanul dispărut de la domiciliu

S-au înmulţit cazurile de oameni dispăruţi de la domiciliu. Sau cel puţin poliţia face publice în mai mare măsură aceste situaţii. Aproape zilnic, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova transmite presei cazuri de persoane plecate de la domiciliu, din diferite localităţi ale judeţului, despre care rudele nu mai ştiu nimic şi le dau dispărute. Cei în cauză sunt de la vârsta copilăriei sau a adolescenţei, până la cea a senectuţii. Cei mai mulţi dintre dispăruţi se întorc singuri acasă, după doar câteva zile. Însă nu toţi.

Astăzi. IJP Prahova a anunţat dispariţia unui bărbat din comuna Bălţeşti. Acesta se numește Radu Constantin, are 57 ani și a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Bărbatul are 1,70-1,75m înălțime, greutate aproximativ 80-85 kg, constituție robustă, ten măsliniu,  părul grizonat, tuns scurt, ochii căprui, prezintă mobilitate redusă a mâinii drepte și piciorului drept și nu se poate deplasa în picioare.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou cu mâneci scurte de culoare maro, pantaloni scurți de culoare albastră și în picioare nu avea încălțări.

Dispariția a fost sesizată de către fiul acestuia. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.