Opinii politice: Ziua Cârtiței – varianta electorală

Redactia -

Opinii politice: Ziua Cârtiței – varianta electorală

Mai sunt câteva zile până la depunerea dosarelor celor care şi-au asumat schimbarea României. Majoritatea sunt de fapt tot foști candidați care şi-au tot asumat din 4 în 4 ani candidaturi, doar că de data asta au schimbat doar partidul. Asumarea, orice ar însemna asta pentru ei, a rămas. Afirm cu toată convingerea faptul că asta nu ar fi neapărat un lucru grav, dar când te uiți la cei care îi înconjoară și le sunt „sfătuitori”, abia atunci îți dai seama că nu sunt cei mai potriviți candidați. După 5 iunie, România va fi neschimbată. Veți vedea, în proporție de 75-80% aceiași primari, aceiași consilieri, aceiași oameni care, de-a lungul timpului nu şi-au făcut datoria pentru cei care le-au acordat votul. Chiar dacă doar au ocupat fotoliile de primari, viceprimari, consilieri, cetățenii neavând alte opțiuni, le vor acorda încă o dată votul. Partidul Mișcarea Populară încearcă să aducă oameni noi.
Ne mai întrebăm de ce nu se schimbă nimic în România?
Trag un semnal de alarmă celor care vor pune stampila pe buletinul de vot, să nu mai facă aceeași greșeală din urmă cu patru ani.
Aștept cu interes ziua de 5 iunie să văd ce s-a schimbat cu adevărat pe scena politică românească şi prahoveană. Cei care vor da din nou greș, să o facă pentru ultima dată.
Ne mai auzim până la începerea campaniei și voi spune cum au fost aleși cei care ocupă locuri pe liste.
Andrei Pavel – membru PMP Prahova