Bărbați reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, pentru furt

Redactia -

Bărbați reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, pentru furt

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat, depistat și reținut, un bărbat din comuna Blejoi, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de peste 800 de lei.

În fapt, la data de 5 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un reprezentant al unui supermarket din zona de sud a municipiului Ploiești, despre faptul că un bărbat ar fi sustras din incinta magazinului mai multe produse.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi pus în caruciorul de cumpărături mai multe produse, în valoare de aproximativ 820 de lei, cu care ar fi ieșit din magazin, fără să le achite.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat de 58 de ani, din comuna Blejoi.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

📌La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au identificat, depistat și reținut un bărbat din municipiul București, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 11 noiembrie a.c., în timp ce se afla într-un restaurant din stațiune, unui bărbat din județul Harghita, i-ar fi fost sustrasă din portofel suma de 2.300 de lei, constatând lipsa banilor după plecarea din restaurant.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptelor, ca fiind o femeie și un bărbat de 47, respectiv 48 de ani din municipiul București.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 48 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.