Cine sunt câştigătorii Cupei Cartierelor la minifotbal, Ploieşti 2023

Redactia -

Cine sunt câştigătorii Cupei Cartierelor la minifotbal, Ploieşti 2023

În perioada 1-8 octombrie 2023, s-a desfășurat CUPA CARTIERELOR la minifotbal, un eveniment aflat la prima ediție, dedicat comunității ploieștene, unde talentul și pasiunea s-au întâlnit pe terenul de joc, la Sala Sporturilor Olimpia – Kiru Sport.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Club Sportiv Arhivarul, în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

Cele 12 echipe participante și-au demonstrat cu mândrie abilitățile, pasiunea și angajamentul pentru minifotbal, iar asta nu face decât să ne inspire. Fiecare echipă a dat tot ce a avut mai bun și ne-a oferit momente de neuitat pe terenul de joc, însă doar 3 dintre ele s-au clasat pe podiumul turneului. A sosit momentul să anunțăm cele 3 echipe câștigătoare:

 

  • Locul I – MFFD Sud Ploiești – Voucher 1000 lei oferit de Just Sushi

Premiul a fost înmânat de către Elena Mihai — Leader Business to Business Decathlon România – sponsorul principal al Cupei Cartierelor.

 

  • Locul II – Bariera București – Voucher 500 lei oferit de Cup of Joy

Premiul a fost înmânat de către Radu Simionescu — Președinte ACS Arhivarul și Manager al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

 

  • Locul III – Pizza pe Bune – 12 bilete la Primvs Derby (FC Petrolul Ploiești – Rapid București, în weekendul 16-18 decembrie 2023) 

Premiul a fost înmânat de către Mihaela Tătaru — Președinte Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Manager al Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024

 

  • Jucătorul Turneului- Andrei Păun (Bariera București) – un abonament pe sezonul 2023-2024 de participare la meciurile FC Petrolul Ploiești și un tricou original, cu numărul și cu semnătura unui jucător la alegere din lotul actual de la FC Petrolul Ploiești.

Premiul a fost înmânat de către Daniel Chiriță —  fost jucător FC Petrolul, campion Cupa României 1995 și Dragoș Măchițescu — Manager General ACS Arhivarul și Manager de Proiect ,,Cupa Cartierelor”.

 

  • Premiul Fair Play – Vestul Sălbatic – 10 tricouri Ploiești #LetsPLAY, trofeu și 10 mingii semnate de jucătorii lotului actual de la FC Petrolul Ploiești.

Premiul a fost înmânat de către o parte dintre voluntarii Fundației Județene pentru Tineret Prahova și ai echipei Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024.

 

Toți jucătorii au primit DIPLOME, iar Locurile I, II, III și Jucătorul Turneului au primit CUPE și MEDALII.