Doi puști, săltați de poliție după ce l-au tâlhărit pe al treilea

Daniel Dimache -

Doi puști, săltați de poliție după ce l-au tâlhărit pe al treilea

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

În cursul zilei de ieri, 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reținut doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă la data de 3 noiembrie a.c.

În fapt, la data de 3 noiembrie a.c., în timp ce se aflau în apropierea unui supermarket din municipiu, cei doi tineri ar fi deposedat, prin violență, un alt minor de mai multe bunuri, în valoare de 400 de lei.

În vederea administrării probatoriului, în cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile celor doi tineri, ulterior, aceștia fiind conduși la sediul poliției în vederea audierii.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 17 noiembrie, să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)