ISU Prahova are un nou Inspector Șef

Daniel Dimache -

ISU Prahova are un nou Inspector Șef

 

Astăzi, la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul Inspector General al IGSU, general-locotenent IAMANDI Dan-Paul (foto jos)  l-a prezentat pe domnul colonel Nicolae Tudoroiu (foto principal), pe care l-a numit în funcția de Inspector Șef al inspectoratului.

Cu o carieră militară de peste 27 ani în arma „Pompieri”, noul comandant al salvatorilor prahoveni se mândrește cu o vastă experiență în plan operativ, dar și cu funcții de conducere.

În perioada 15 octombrie 2016 – 01 aprilie 2021, ofițerul a fost comandantul Centrului National de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgenta din Ciolpani. Ulterior, începând cu 01 aprilie 2021 până în data de 16 mai 2022 a fost numit Inspector Șef în cadrul ISU Buzău.

”În acest moment, gândurile domnului colonel TUDOROIU Nicolae se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător”, a comunicat ISU Prahova.