Operatorul Rosal înlocuit cu Blue Planet Services la curățenia domeniului public în Ploiești

Daniel Dimache -

Operatorul Rosal înlocuit cu Blue Planet Services la curățenia domeniului public în Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești a semnat, astăzi, un nou contract pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire, acesta fiind sigurul contract care era manageriat de către municipalitatea ploieșteană.

S.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menționate, în orașul nostru, în următoarele 3 luni, până la inițierea noii licitații pentru serviciul public de salubritate.

Curățenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activități de măturare, spălare, stropire și întreținere a domeniului public și privat al municipiului Ploiești, iar serviciul de deszăpezire va asigura curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice, precum și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Reamintim că vechiul contract pentru curățenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administrația publică ploieșteană.

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești va monitoriza activitatea noului operator de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L. Prestarea serviciului se va face conform Programului de salubrizare întocmit de municipalitate împreună cu prestatorul.

Astfel, municipalitatea ploieșteană speră să se revină la normalitate în privința curățeniei căilor publice din oraș, în cel mai scurt timp, și, totodată, cere scuze ploieștenilor pentru disconfortul pe care l-au suportat, în contextul anterior, în ultimele luni.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)