Super-concert de muzică de sărbători, în Ploieşti. Intrarea liberă

Redactia -

Super-concert de muzică de sărbători, în Ploieşti. Intrarea liberă
Finalul de an vine cu un eveniment de excepție la Ploiești, care ne va purta în universul magic al basmelor de Crăciun. Asociația SYNC, nominalizată la Gala Comunității Prahovene 2023, organizează un recital de excepție marca „Anima”, luni, 11 decembrie 2023, de la orele 19.00, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.
Cel de-al treilea concert din stagiunea de muzică de cameră „Anima” din acest an, intitulat „Poveste de decembrie”, reprezintă o călătorie muzicală de excepție, în care vom fi purtați în universul magic al basmelor de Crăciun.
„Spărgătorul de nuci”, „Frumoasa din pădurea adormită” și lucrări ale lui Johann Strauss II sunt doar câteva dintre temele muzicale de care ne vom bucura luni seară, alături de talentații pianiști Daria-Ioana Tudor și Florian Mitrea.

Cei doi pianiști vor interpreta valsuri celebre ale compozitorului austriac, dar și câteva colinde românești și internaționale, astfel că vom petrece împreună o seară cu adevărat deosebită, în spiritul magic al sărbătorilor de iarnă.

Accesul la recital este liber, însă este necesară rezervarea locurilor în sală prin intermediul linkului: https://forms.gle/kZUibTKMGEn2nmZTA
Detalii pot fi găsite și pe pagina evenimentul aici https://www.facebook.com/events/298315255856391.

Stagiunea de Muzică de Cameră ”Anima” este un proiect inițiat de Asociația SYNC și susținut de Fundatia Comunitara Prahova, finanțat prin intermediul Cercului Faptelor Bune Prahova, cu sprijinul Proleasing Grup, MedLife Spital Lotus, Observatorul Prahovean, IconLab – Analize medicale de laborator, Balkanica Distral SRL, Lace Magazine, Silgimar Prod, Neo Dermaskin, Alexandra Catrangiu Studio, Roengg Consulting, Interior VIBE, Eden Dream Garden, First Dent, ERS Production, Your Events, Magic 5, Winery Lacerta, Asociația Mozaic Comunitar, SISU Academy Ploiești și Prajitoria cu povesti.

Parteneri media: Observatorul Prahovean, Dada TV, Promenada Culturală, Prahova Economică, Lace Magazine
Gazde: Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiești