Teatrul „Toma Caragiu”, programul spectacolelor din această săptămână

Redactia -

Teatrul „Toma Caragiu”, programul spectacolelor din această săptămână

O săptămână marcată de un eveniment care celebrează tradiția teatrului de revistă și, în același timp, oferă un cadru modern și inovativ pentru a redescoperi farmecul acestui gen, Zilele Teatrului de Revistă. Pe parcursul a patru zile, spectatorii vor putea urmări producții pline de culoare, coregrafii impresionante și momente umoristice, fiecare reprezentație aducând în prim-plan artiști talentați și povești captivante.

DACII ȘI ROMÂNII.RO – joi, 19 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, producție a Teatrului „Alexandru Davila” Pitești.
Anca Țurcașiu și Andrei Duban, alături de peste 50 de artiști ai celor trei secții ale Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, vor fi gazdele unui spectacol strălucitor, în regia lui Cezar Ghioca, care îmbină armonios umorul, muzica și dansul. Spectatorii vor avea ocazia să fredoneze melodii îndrăgite și chiar să îi întâlneasca pe Traian și Decebal, care îi vor surprinde cu un dialog inedit despre vremurile noastre.

ZARAZA – vineri, 20 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.
Ca un gest de reverență în fața unei epoci care astăzi aproape că ne vine greu a crede că a existat cu adevărat, Răzvan Mazilu a creat la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești spectacolul „Zaraza”, tribut adus acelui timp mitic care a pus semnul egalității între Paris și Micul Paris de altădată – Bucureștiul nostru care respiră în sfârșit la unison cu întreaga Europă. O lume care dansa între strălucire și întunecimi misterioase. (Oana Medrea, revistateatrala.radioromaniacultural.ro). Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Această reprezentație este Sold Out.

FEMEIA, ETERNA POVESTE – sâmbătă, 21 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, producție a Teatrului „Stela Popescu” București.
Un spectacol despre Bucureștiul de odinioară cu atmosfera sa cuceritoare ce și-a păstrat farmecul peste ani, „Femeia, eterna poveste” vă propune o seară în care momentele muzicale inspirate din perioada interbelică se întrepătrund cu suspansul dezlegării unei intrigi polițiste. Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani. Această reprezentație este Sold Out.

LA VITA E BELLA – duminica, 22 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.
Un spectacol grandios, plasat sub semnul bucuriei de a trăi, o incursiune muzicală de neuitat în inima Italiei, o țară plină de farmec, pasiune și romantism, elemente transpuse în notele, acordurile și versurile unor melodii celebre din această regiune, interpretate de Nico, Daniela Raduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu și Eduard Stoica, acompaniați de Baletul și Orchestra Majestic, dirijor Viorel Gavrilă. Această reprezentație este Sold Out.

Cei mici vor avea ocazia să fie părtași ai aventurilor lui Ali Baba în înfruntarea sa cu cei 40 de hoți, într-o montare ce recrează atmosfera magică specifică poveștilor din seria celor „1001 de nopți”.

ALI BABA ȘI CEI 40 DE HOȚI – duminică, 22 octombrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario.
Ali Baba, un negustor de lemne sărac descoperă într-o zi o peșteră plină de comori, iar această întâmplare îi schimbă viața pentru totdeauna. Peștera este locul secret în care își adăpostește avuțiile temutul Hasarak, căpetenia unei bande de 40 de hoți. Ali Baba atrage asupra sa mânia lui Hasarak, dar, alături de soția lui, Mariana, și de bunul său prieten, măgărușul Grey, el reușește să îi înfrunte pe bandiți și să își transforme visurile în realitate.
Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.