Trei fete de 15-16 ani, dispărute de la domiciliu

Daniel Dimache -

Trei fete de 15-16 ani, dispărute de la domiciliu

La acest sfârşit de săptămână, trei fete din diverse zone ale judeţului au fost raportate IJP Prahova, de către familiile lor, ca fiind plecate de la domiciliu. Iată despre ce este vorba, cei care le-au văzut pe fete sau au informaţii despre unde s-ar putea afla fiind rugaţi să informeze poliţia:

Joi, Secția Rurală Nr. 10 Valea Călugărească a fost sesizată cu privire la faptul că minora Neagu Nicoleta Viorica (foto principală), în vârstă de 16 ani, din comuna Drăgănești, a plecat de la domiciliu la data de 29 noiembrie și nu a mai revenit. Ultima dată când a fost văzută, era îmbrăcată cu o geacă scurtă, de culoare grena, pantaloni de culoare deschisă și era încălțată cu teniși argintii. Semnalmente: 1,60 m înălțime, 45 kg, față ovală, păr tuns până la umeri, ondulat, vopsit negru.

Dana Alexandra Constantin

Vineri, poliţiştii Sectiei 2 Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul ca minora Dana Alexandra Constantin, de 16 ani, din Ploieşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. La momentul plecării era îmbracată cu geacă de culoare albastru închis cu glugă de culoare neagră, blugi de culoare albastră, ghete de culoare neagră.

Irimescu Cristina Aurelia

Tot vineri, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că minora Irimescu Cristina Aurelia, de 15 ani, din Olari, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1, 60, greutate 50 de kg, constituţie astenică, păr şaten, mediu, ochi căprui. La momentul plecării era îmbracată cu geacă din fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungă turcoaz, fes de culoare bleumarin cu steluţe argintii, ghete de culoare neagră. Poartă un ghiozdan de culoare neagră, cu motive florale.

Persoanele care pot oferi  informaţii despre minorele în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE. Cristina Aurelia Irimescu, de 15 ani, din Olari, a fost găsită luni, 10 decembrie. Din primele verificări, nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni