Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Azuga

Redactia -

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe bicicletă, la Azuga

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în stația C.F Azuga, la intrarea dinspre oraș în pasajul pietonal de traversare a liniilor de cale ferată, se află un bărbat inconștient.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul București, care ar fi coborât scările pasajului pe bicicletă, moment în care s-a dezechilibrat, căzând.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior, tot la data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 21.00, polițiștii au fost informați despre faptul că bărbatul a decedat în incinta unității medicale, astfel, fiind schimbată încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.